HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

UrbanGarden Organic Coco Heavens Pack Besin Programı

UrbanGarden Organic Coco Heavens Pack Besin Programı
UrbanGarden olarak özenle hazırladığımız organik coco bahçeciliği(bioponic) için özelleşmiş bir hazır bitki besin seti olan Orcanic Coco Heavens için takip etmeniz gereken besin programı çok basittir.

Bioponics yani organik topraksız tarım çok yaygın tercih edilen bir yetiştirme yöntemi değildir fakat en üst raflarda yer alan organik ürünleri yetiştirmenin en verimli yoludur.
 
Temel stratejimiz toprakta olduğunun aksine coco içerisinde varlığını sürdüremeyen mikroorganizmaları yetiştirme boyunca canlı ve sağlıklı tutarak bitkilere maksimum kök hacmi ile maksimum su ve besin emilimi becerisini kazandırmaktır. Doğru bakım ve ortam koşulları sağlandığında en mutlu edici sonuçlar kaçınılmaz olarak karşınızda olacaktır.
 
- Advanced Nutrients Root Trio(VJ, Piranha, Tarantula) sayesinde kök bölgenizde mikrobiyal bir yaşantının temellerini atın.

-Biobizz ActiVera sayesinde kök bölgenizin temiz kalmasını ve mikrobiyal yaşantının sürdürülebilir olmasını sağlayın. Bitkinizin genel sağlık ve performansına katkıda bulunun.

-Humic sayesinde bitkilerinize en kaliteli kaynaklardan üretilmiş humik asitleri sunun.

-Pro Organic temel bitki besinleri sayesinde bitkinizin temel besin ihtiyaçlarını giderin.

-BioHeaven ile bitkilerinize ihtiyaç duydukları amino asit takviyesini sunun.

-TopMax ile çiçek/meyve verme döneminde ürün ağırlığını arttırın

-FlashClean ile yetiştirmenin son 2 gününde toprakta olası fazla birikintiyi temizleyin ve ürünlerin lezzet ve aromasını ön plana çıkarın.

 urbangarden coco dreamer besin kullanım tablosu


Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.