HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

UrbanGarden Organic Soil Heavens Pack Besin Programı

UrbanGarden Organic Soil Heavens Pack Besin Programı
UrbanGarden olarak özenle hazırladığımız organik toprak bahçeciliği çin özelleşmiş bir hazır bitki besin seti olan Orcanic Soil Heavens için takip etmeniz gereken besin programı çok basittir.
 
-Ekimle beraber toprağa karıştırılacak Mykos sayesinde kök bölgesinde güçlü bir mikrobiyal yaşantının temelini atmış olursunuz. Her saksı büyütmede kök bölgesine tabloda verilen oranlarda Mykos ile zenginleştirilmiş toprak eklenir.
 
-ActiVera sayesinde ise mikrobiyal yaşantının sürdürülebilirliği sağlanır ve kök bölgesindeki enzim ihtiyacı karşılanır. 
 
-Pro Organic temel organik gübre setinde bitkilerin ihtiyaç duydukları tüm besinler bulunmaktadır. Bloom Booster ile birlikte kullanımında çiçek ve meyve miktarında artış gözlenecektir.
 
-Yetiştirme setinde bulunan Bio pH Up ve pH Down ürünleri sayesinde pH ayarlamalarını yapabilir, bitkilerinizin doğru besinleri yüksek miktarda tükettiklerinden emin olabilirsiniz.
 
-Flash Clean ile yetiştirme döngüsünün son 2-3 gününde topraktaki fazla gübre birikintisi son bir kez bitkilerin kullanımına sunulur ve mahsülün tadında daha dengeli ve kuvvetli bir sonuç elde edilir.
 
UrbanGarden Organic Soil Heavens Pack Besin Kullanım Tablosu 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.